Egy lépéssel közelebb angliához

Angliában biztonságban!

Amit rólunk tudnod kell!

 

A vállalkozás létrehozás azért történt mert így utólag 4 év távlatából visszatekintve az első napokra, hetekre, hónapokra elég nehezen és rögösen teltek már csak azért is, mert ezt segítség nélkül nekünk kellett kijárnunk.

Új környezet, ország, nyelv, kultúra. Ahhoz, hogy az ember be tudjon illeszkedni, vagy legalábbis elinduljon bizonyos segítségekre, segítőkre van szüksége. Ezek jobb esetben lehetnek a barátok, rokonok viszont nem mindenkinek él hozzátartozója külföldön.

Itt kapunk mi szerepet... Amiben számíthatsz ránk:lakáshoz való hozzájutás, Társadalombiztosítás és- bankkártya igénylés, angol nyelvű önéletrajz írás, munkaközvetítő cégekhez való beregisztrálás. Igazából mindent ami az elindulásban segíthet.

Innen már csak az illetőé a döntés, hogy ez elég-e, bele mer-e fogni, van-e benne elég kitartás, hogy segítséggel, egy családias környezetben saját kezébe meri-e venni az élete irányítását!

Aki a mi szolgáltatásainkat választja, nem kell attól tartania, hogy magára lesz utalva. Nem közvetítő emberekkel/cégekkel lesz kapcsolatban, akikről egyre többet hallani, hogy kicsábítják, átverik és pénzzel megcsorbítják a "mit sem sejtő áldozatokat". Magánszemélyek vagyunk, akik itt élnek Angliában és segítséget nyújtanak Neked és családodnak egy szebb és jobb élet reményében!!!

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 2
Tegnapi: 11
Heti: 15
Havi: 68
Össz.: 5 284

Látogatottság növelés
Oldal: Rólunk
Egy lépéssel közelebb angliához - © 2008 - 2020 - iranyanglia.hupont.hu

A HuPont.hu weblap készítés gyerekjáték! Itt weblapok előképzettség nélkül is készíthetőek: Weblap készítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »